Website ontwikkeling

& beheer

Een professionele website is niet alleen een visuele vertaling van jouw merk, maar moet technisch gezien óók feilloos werken en gevonden worden door de gebruiker. Ons marketingteam bestaat uit zowel creatievelingen als techneuten, waardoor we hier de juiste balans in vinden. Alles begint met jouw verhaal. Door goed te luisteren en een professionele aanpak, zorgen we voor een website die bij je past én de doelgroep raakt.

Onze websites:

Websitebeheer

Een professionele website bouwen is één, maar het onderhouden daarvan is minstens zo belangrijk. Het zorgt niet alleen voor een doorlopend professionele uitstraling, maar ook voor een betere gebruikservaring en hogere posities in zoekmachines. Maar ook technische updates zijn van belang. Daarom krijg je wanneer je bij ons een website laat bouwen standaard een maandelijkse update die ervoor zorgt dat je altijd voldoet aan de laatste standaarden en functionaliteiten.

In één klap jouw marketingteam draaiende?

Het stappenplan

Intake

Kennismaking en verdieping in jouw bedrijf. Waarom wil je een nieuwe website? Wat zijn de doelstellingen met de website?

Vragenlijst

Na de intake wordt een vragenlijst verstuurd waar we dieper op details ingaan qua design, techniek en doelstellingen.

Wireframe

Een wireframe is een grove structuur van de website die de indeling en dus prioritering van de webpagina’s laat zien. Er is nog geen visueel ontwerp of gedetailleerde inhoud.

Concept website

In deze fase gaan we een visueel ontwerp maken. Er zit nog geen ‘beweging’ in de webpagina’s.

Ontwikkeling

De website wordt gebouwd in een testruimte. Dit gebeurt op basis van het concept van de website. Er is nu ‘beweging’ in de website, het visuele plaatje staat en alle content staat op de website.

Oplevering

*Tromgeroffel* De website wordt opgeleverd! De website wordt overgeplaatst van de testruimte naar het officiële domein en de benodigde koppelingen worden gemaakt.

Opvolging marketing

Na de oplevering van de website is het cruciaal om ervoor te zorgen dat deze zijn doelstellingen behaalt door op te volgen met een aansluitend marketingplan.

Vrijblijvende intake

Benieuwd wat een website kan betekenen voor jouw bedrijf of organisatie? Neem dan contact met ons op. Samen kijken we naar jouw doelen en bespreken we de mogelijkheden. Geen zorgen, je zit nergens aan vast. Geen verplichtingen, alleen waardevol advies.

Test