Over ons

Wij zijn jouw eigen marketingafdeling uit Breda. Wij zijn UPPER marketing. Een team marketeers bestaande uit generalisten, specialisten, creatievelingen en techneuten. Met deze mix aan collega’s heb je in één klap jouw marketingafdeling draaiende.

UPPER marketing

Wij zijn er voor alle bedrijven en organisaties die hun vak met passie uitvoeren. Groei is gemakkelijker te bereiken met de juiste focus op marketing. Vaak ontbreekt kennis en tijd om de juiste marketingbeslissingen te kunnen nemen of werkzaamheden uit te voeren.  
 
Daarom is UPPER marketing opgericht: wij ontzorgen volledig, terwijl jij je als bedrijf of organisatie kunt bezighouden met de core-business, jouw passie. Natuurlijk gaan wij voor de beste resultaten: meer klanten en omzet. Maar wat wij misschien nóg wel belangrijker vinden, is het gevoel en vertrouwen dat je als bedrijf echt wordt ontzorgd en dat er continue met je wordt meegedacht, alsof we een collega van je zijn. Dat is waar wij in geloven: een marketingteam dat altijd voor je klaarstaat.  
 
Zo makkelijk kan het zijn.

Ons DNA

Betrokkenheid

Onze samenwerking voelt als een collegiale band. Jouw doelen zijn onze doelen. We denken proactief mee en zijn altijd bereikbaar.

Energie

We zijn enthousiast over ons werk en jouw bedrijf. En dat merk je. Vlotte communicatie, altijd een stap vooruitdenken en een positieve houding.

Nuchterheid

We houden van duidelijkheid en maken dingen niet moeilijker dan ze zijn. Geen ingewikkeld gedoe, maar gewoon begrijpelijke taal.

Persoonlijk en informeel

We communiceren zoals we dat ook met onze collega’s doen: open en oprecht en altijd toegankelijk. Een vleugje humor mag niet ontbreken.

Trots op Breda

Breda – de parel van het zuiden - zit in ons hart. Met ons kantoor aan de Markendaalseweg kijken we uit op het bovenste topje van de Grote Kerk.
In één klap jouw marketingteam draaiende?

Jouw marketingteam

Oprichter & eigenaar

Project- & website coördinatie

Copywriting & communicatie

Strategie & branding

Data analyse & website ontwikkeling

Online advertising & data analyse

E-mail & SEO

Social media & content creatie

Grafisch vormgeving

Kantoorhond

Test